Telefoane de contact :

Tanase Florian  : 0723.354.743

Stroe Mihaita : 0723. 351. 463

Cosul de cumparaturi Nu aveti produse in cosul de cumparaturi

Service

Asiguram service calificat in toata perioada de garantie si postgarantie. Putem rezolva orice problema tehnica, in cel mai scurt timp posibil.
Asiguram piese de schimb si subansamble pentru toata gama de masini si utilaje agricole.

Daca aveti o defectiune minora care poate fi remediata pe loc avem la dispozitie piese pe stoc si la comanda, necesare pentru micile defectiuni, fara a mai fi necesara tractarea.
Pentru orice alta problema tehnica noi suntem pregatiti sa va oferim ajutor 24h din 24h, 7 zile din 7 zile, prin serviciul nostru de asistenta tehnica.
Dispunem de 3 laboratoare mobile pentru asistenta tehnica si de tehnicieni inalt calificati.

PIESE DE SCHIMB

Pentru ca vizam in mod direct cresterea valorii afacerii pe care o conduceti si pentru ca stim cat de importanta este buna functionare a utilajelor, recomandam utilizarea exclusiva a pieselor de schimb originale si venim in intampinarea clientilor nostrii prin rapiditate in distributie si calitatea produselor si serviciilor oferite. 

Echipa Flamicom are o gama variata de piese de schimb originale. Folosind aceste piese de schimb asigurati cea mai buna calitate, o durata lunga de viata si performanta maxima pentru utilajele dumneavoastra.

Piese de schimb si accesorii

  • Baterii
  • Brazdare , Dalti ( toate tipurile )
  • Uleiuri ( toate tipurile )
  • Filtre ( toate tipurile )
  • Rulmenti ( toate tipurile )
Service mobil !

Flamicom SRL pune la dispozitie clientilor sai serviciul de garantie si post-garantie.
Astfel, clientii nostri beneficiaza de:

  • revizii tehnice curente, reparatii in perioada de garantie si post-garantie;
  • deplasarea la locul unde se afla utilajul pentru diagnosticare si pentru remedierea cat mai rapida a problemelor aparute, astfel incat timpul de imobilizare a utilajului sa fie cat mai redus; acest lucru se traduce prin eficienta ridicata si pierderi cat mai mici pentru clientii nostri;
  • instruirea operatorilor pentru o utilizare si exploatare corecta, dar si pentru intretinerea utilajelor conform standardelor de calitate impuse de producator.